Πάμε ξανά
Oliver Jeffers
Πάμε ξανά

Oliver Jeffers

Πάμε ξανά

Πώς φτάσαμε ως εδώ και πού μπορούμε να πάμε: Η ανθρώπινη ιστορία μας μέχρι τώρα

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο του Oliver Jeffers, ο βραβευμένος δημιουργός στοχάζεται την ιστορία της ανθρωπότητας, ανασκοπεί την τρέχουσα θέση μας και μοιράζεται τα όνειρά του για το μέλλον.

Πού πάμε από εδώ και πέρα; Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες που θα επιτρέψουν σε όλη την ανθρωπότητα να ανθίσει; Πώς θα οδηγηθούμε προς ένα συλλογικό και ισχυρό μέλλον;

«Όταν σκάβεις βαθιά ψάχνοντας λόγους και αιτίες, λόγους και αιτίες ξανά και ξανά, φτάνεις σε μια αλήθεια, στην καρδιά της αλήθειας. Πως όλοι οι άνθρωποι, όποιοι κι αν είναι, απ’ όπου κι αν προέρχονται κι ό,τι κι αν πιστεύουν, αναζητούν τα ίδια πράγματα: μια φωλιά, μια αγέλη, μια θέση στον κόσμο και κατεύθυνση».
―Oliver Jeffers

Ένα βιβλίο για όλες τις ηλικίες, που συμπληρώνει μοναδικά το #1 New York Times bestseller βιβλίο του δημιουργού Βρισκόμαστε εδώ: Σημειώσεις για τη ζωή στον πλανήτη Γη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά: Oliver Jeffers
Ηλικία: από 5 ετών
Α' Έκδοση: 2024
Μετάφραση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 112
Διαστάσεις: 25,2 x 22,5 εκ.
ISBN: 978-960-572-000-1
Oliver Jeffers

Oliver Jeffers

Ο Όλιβερ Τζέφερς είναι ζωγράφος και παραμυθάς, δημοφιλής για τις εικονογραφήσεις και τις τυπωμένες με χειρόγραφα στοιχεία ιστορίες του. Ασχολείται επίσης με την παραστατική ζωγραφική και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.

Τα εικονογραφημένα βιβ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο