Η φίλη μας η Ρόζη και ο χιονισμένος χειμώνας
Jannie Ho
Η φίλη μας η Ρόζη και ο χιονισμένος χειμώνας

Jannie Ho

Η φίλη μας η Ρόζη και ο χιονισμένος χειμώνας

€4,95 €9,90

Μια ιστορία στην οποία συμμετέχεις κάθε στιγμή! Ένα υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων για δημιουργικά παιδιά, με πάνω από 175 αυτοκόλλητα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Ρόζη και η φίλοι της ζουν στη Φωτεινούπολη. Ο χειμώνας είναι υπέροχος εκεί. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η ζωή γίνεται συναρπαστική! Ετοιμασίες για τη συναυλία στο Δημαρχείο, και τη μεγάλη γιορτή, καθώς και πολλές χειροτεχνίες: γιρλάντες, στολίδια, δώρα, κάρτες, και άλλα πολλά! Η Ρόζη και οι φίλοι της έχουν ένα σωρό δουλειές και χρειάζονται τη βοήθεια των μικρών αναγνωστών.

Ένα πανέμορφο βιβλίο δραστηριοτήτων που σκοπό έχει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα μέσα από το παιχνίδι ρόλων, και τις χειροτεχνίες. Το βιβλίο περιέχει τρισδιάστατες αποσπώμενες φιγούρες και πάνω από 175 αυτοκόλλητα. Είναι σίγουρο πως θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα για ώρες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά: Χριστουγεννιάτικα
Ηλικία: από 5 ετών
Α' Έκδοση: 2015
Απόδοση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 52
ISBN: 978-960-572-064-3 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Jannie Ho

Jannie Ho

Γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια, και σπούδασε στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Αφού εργάστηκε ως γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Nickelodeon, στον εκδοτικό οίκο Scholastic, και το περιοδικό Time for Kids, ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο