Τζόντι Τζεντού
Axel Scheffler, Julia Donaldson
Τζόντι Τζεντού

Axel Scheffler, Julia Donaldson

Τζόντι Τζεντού

Οι περιπέτειες ενός πιγκουίνου
€13,05 €14,50

Το αγαπημένο δίδυμο Donaldson-Scheffler, επιστρέφει με μια μοναδική περιπέτεια. Ο μικρός πιγκουίνος Τζόντι ξεκινά το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής του σε μια εξερεύνηση που απαιτεί υπομονή, πείσμα και πάνω απ’ όλα θάρρος.

Μία έμμετρη, εικονογραφημένη, αξέχαστη περιπέτεια!

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ενθουσιασμένος από τις ιστορίες των θείων του για τον Νότιο Πόλο, ο θαρραλέος Τζόντι Τζεντού βγαίνει κρυφά από τον ζωολογικό κήπο με σκοπό να αναζητήσει τη χώρα των πιγκουίνων Τζεντού. Ο κόσμος είναι, όμως, πολύ μεγάλος για έναν μικρό πιγκουίνο και ο Τζόντι κολυμπά… προς την λάθος κατεύθυνση, φθάνοντας ως τον Βόρειο Πόλο!

Ο Τζόντι Τζεντού ξεκινάει για την περιπέτεια της ζωής του, από τον Βόρειο ως τον Νότιο Πόλο. Θα τα καταφέρει, άραγε, να φτάσει ως την Ανταρκτική;

Η Julia Donaldson και ο Axel Scheffler δημιούργησαν τον Τζόντι Τζεντού, έναν αστείο πιγκουίνο με χρυσή καρδιά. Έναν χαρισματικό ήρωα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 5 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2024
Μετάφραση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 40
Διαστάσεις: 28 x 25 εκ.
ISBN: 978-960-572-651-5 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Axel Scheffler

Axel Scheffler

Ο Άξελ Σέφλερ γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας. Αν και ήταν καλός στην ζωγραφική, δεν είχε φανταστεί ποτέ μια καριέρα στην εικονογράφηση μέχρι που κέρδισε μια μωβ λούτρινη αγελαδίτσα σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής.

Το 1982 μετακόμισε στην Αγ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Julia Donaldson

Julia Donaldson

Η Τζούλια Ντόναλντσον γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1948 στο Λονδίνο. Είναι συγγραφέας πολλών επιτυχημένων παιδικών βιβλίων, όπως το "Room on the Broom" και το βραβευμένο "The Gruffalo", που κέρδισε τα βραβεία Nestle Smarties, Blue Peter Best Book... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο