Τζόντι Τζεντού
Axel Scheffler, Julia Donaldson
Τζόντι Τζεντού

Axel Scheffler, Julia Donaldson

Τζόντι Τζεντού

Οι περιπέτειες ενός πιγκουίνου

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ολοκαίνουργιο βιβλίο των πολυβραβευμένων δημιουργών Julia Donaldson και Axel Scheffler είναι μια αξέχαστη ιστορία ενός γενναίου μικρού πιγκουίνου που θα κάνει το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής του.

Ενθουσιασμένος από τις ιστορίες των θείων του για τον Νότιο Πόλο, ο θαρραλέος Τζόντι Τζεντού βγαίνει κρυφά από τον ζωολογικό κήπο με σκοπό να αναζητήσει τη χώρα των πιγκουίνων Τζεντού. Ο κόσμος είναι, όμως, πολύ μεγάλος για έναν μικρό πιγκουίνο και ο Τζόντι κολυμπά… προς την λάθος κατεύθυνση!

Γραμμένο με την απαράμιλλη ομοιοκαταληξία της Julia Donaldson και εικονογραφημένο με τις πνευματώδεις εικόνες του Axel Scheffler, ο Τζόντι Τζεντού έχει χιούμορ και μεγάλη καρδιά… ένας χαρισματικός ήρωας που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 3 ετών
Α' Έκδοση: 2024
Μετάφραση: Φίλιππος Μανδηλαράς
Σελίδες: 40
Διαστάσεις: 28 x 25 εκ.
ISBN: 978-960-572-651-5
Axel Scheffler

Axel Scheffler

Ο Άξελ Σέφλερ γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας. Αν και ήταν καλός στην ζωγραφική, δεν είχε φανταστεί ποτέ μια καριέρα στην εικονογράφηση μέχρι που κέρδισε μια μωβ λούτρινη αγελαδίτσα σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής.

Το 1982 μετακόμισε στην Αγ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Julia Donaldson

Julia Donaldson

Η Τζούλια Ντόναλντσον γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1948 στο Λονδίνο. Είναι συγγραφέας πολλών επιτυχημένων παιδικών βιβλίων, όπως το "Room on the Broom" και το βραβευμένο "The Gruffalo", που κέρδισε τα βραβεία Nestle Smarties, Blue Peter Best Book... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο