Ευτυχία
Θοδωρής Παπαϊωάννου, Πέτρος Μπουλούμπασης
Ευτυχία

Θοδωρής Παπαϊωάννου, Πέτρος Μπουλούμπασης

Ευτυχία

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πώς μοιάζει η ευτυχία; Πολλά βιβλία γράφουν γι’ αυτήν αλλά κανένα δεν μπορεί να την απεικονίσει ή να την περιγράψει με ακρίβεια.

Η νέα ηρωίδα του βραβευμένου Θοδωρή Παπαϊωάννου ―με το αισιόδοξο αυτό όνομα―, μας παρουσιάζει το δικό της εγχειρίδιο ευτυχίας, γεμάτο εγγυημένα κόλπα και μυστικά, για να τη δούμε κι εμείς στα πρόσωπα εκείνων που αγαπάμε.

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου έγραψε μια υπέροχη ιστορία που εμπνέει κάθε αναγνώστη να ανακαλύψει την πραγματική ευτυχία, αυτή που κρύβεται στις καθημερινές στιγμές, και ο Πέτρος Μπουλούμπασης την εικονογράφησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 5 ετών
Α' Έκδοση: 2024
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 26 x 24 εκ.
ISBN: 978-960-572-709-3
Θοδωρής Παπαϊωάννου

Θοδωρής Παπαϊωάννου

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην πόλη Έσσεν της Γερμανίας τον Απρίλιο του 1966. Από πολύ μικρός μπαινοβγαίνει στα σχολεία είτε ως μαθητής είτε ως δάσκαλος και γράφει ιστορίες και παραμύθια. Αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και τους περιπάτους στο... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Πέτρος Μπουλούμπασης

Πέτρος Μπουλούμπασης

Ο Πέτρος Μπουλούμπασης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εικονογραφήσεις του έχουν εκτεθεί και εκδοθεί σε: Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισπανία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Γαλλία, Κορέα, Βέλγιο, Ιράν, Τουρκία, Σλοβακία. Έχει... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο