Ούτε νότα
Θοδωρής Παπαϊωάννου, Βασίλης Σελιμάς
Ούτε νότα

Θοδωρής Παπαϊωάννου, Βασίλης Σελιμάς

Ούτε νότα

€11,61 €12,90

-Στη Χρυσή Λίστα του Elniplex για το 2023
-Υποψήφιο βιβλίο για το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Βιβλίου 2023

Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Θοδωρής Παπαϊωάννου, επηρεασμένος από τον κόσμο της μουσικής μας χαρίζει μια ιστορία με πολλές νότες ―«σωστές ή μη»―, ικανή να εμπνεύσει κάθε αναγνώστη να ακολουθήσει το δικό του όνειρο και κυρίως να δημιουργήσει χωρίς τύψεις… σαματά!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παιδί που πρωταγωνιστεί στο νέο εικονογραφημένο βιβλίο του Θοδωρή Παπαϊωάννου, έχει ένα όνειρο: θέλει να παίξει μουσική! Όμως δεν ξέρει ποιο όργανο να επιλέξει.

Ανακαλύπτει ένα βιβλίο με όλα τα είδη των μουσικών οργάνων, χάνεται στις σελίδες του και φαντάζεται πώς θα μοιάζουν οι ήχοι τους, οι μουσικές τους.

Τα δοκιμάζει -με τον τρόπο του- όλα, ένα-ένα: το όμποε, το κόρνο, το γιουκαλίλι, το βιολί… Τα κατασκευάζει και γεμίζει το σπίτι με μουσική. Οι νότες φτάνουν ως στο διπλανό σπίτι αλλά και σε ολόκληρη την πολυκατοικία! Μάλλον δεν έχει σημασία ποιο όργανο θα επιλέξει γιατί κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 3 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 04/07/2022

Σελίδες: 36
Διαστάσεις: 22 x 22 εκ.
ISBN: 978-960-572-489-4 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Θοδωρής Παπαϊωάννου

Θοδωρής Παπαϊωάννου

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην πόλη Έσσεν της Γερμανίας τον Απρίλιο του 1966. Από πολύ μικρός μπαινοβγαίνει στα σχολεία είτε ως μαθητής είτε ως δάσκαλος και γράφει ιστορίες και παραμύθια. Αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και τους περιπάτους στο... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Βασίλης Σελιμάς

Βασίλης Σελιμάς

Ο Βασίλης Σελιμάς γεννήθηκε το 1983 στο Αγρίνιο και μεγάλωσε σε ένα χωριό, το Καινούργιο. Από πολύ μικρός τού άρεσε να παρατηρεί και να ζωγραφίζει το αγαπημένο του βουνό που έβλεπε από τον κήπο του και να διαβάζει βιβλία τέχνης που του έφερνε δώρο... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο