Η ατμομηχανή του χρόνου
Πέτρος Χριστούλιας
Η ατμομηχανή του χρόνου

Πέτρος Χριστούλιας

Η ατμομηχανή του χρόνου

€8,91 €9,90

-Βραβεία λίστα για τα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου 2022
-Βραχεία λίστα των βραβείων του Περιοδικού «Χάρτης» 2021

Στο νέο βιβλίο του βραβευμένου εικαστικού Πέτρου Χριστούλια, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μια κλασική παιδική περιπέτεια, γεμάτη από μυστήριο και ευφυές χιούμορ, ό,τι χρειάζεται για ένα απολαυστικό αναγνωστικό ταξίδι.

Καμιά φορά η περιέργεια νικάει οποιονδήποτε φόβο· έτσι έγινε και με τον Άλκη και τη Φωτεινή. Τα δύο αδέρφια της ιστορίας ξεκινούν αναπάντεχα, ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, γεμάτο περιπέτειες και ανατροπές.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η παιδική περιέργεια οδηγεί τον Άλκη και τη Φωτεινή, δύο αδέρφια που ζουν σε μια μικρή παραλιακή πόλη, να παρακολουθήσουν έναν μυστηριώδη κύριο μέχρι τον παλιό σταθμό. Εκεί θα ξεκινήσει η φανταστική τους περιπέτεια, που θα τα οδηγήσει πίσω στον χρόνο. Χαμένα σε μια προηγούμενη εποχή της ίδιας τους της πόλης, ανακαλύπτουν τη μαγεία του παράξενου μέρους όπου ζουν αλλά και αποκτούν κάποιους απρόσμενους φίλους.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 9 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 28/06/2021

Σελίδες: 152
Διαστάσεις: 14 x 21,3 εκ.
ISBN: 978-960-572-420-7 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Πέτρος Χριστούλιας

Πέτρος Χριστούλιας

Ο Πέτρος Χριστούλιας γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1979. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εικονογράφος και δημιουργός κόμικς στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει λάβει... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο