Όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και...
Αντώνης Παπαθεοδούλου, Μυρτώ Δεληβοριά
Όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και...

Αντώνης Παπαθεοδούλου, Μυρτώ Δεληβοριά

Όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και...

€14,85 €16,50

Ένα βιβλίο για να ανακαλύψεις 15.625 επαγγέλματα, ασκώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που θα χρειαστείς όταν επιλέξεις το δικό σου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το βιβλίο χάρη στην βιβλιοδεσία σπιράλ, προσφέρει στα παιδιά ένα παιχνίδι: Οι μικροί αναγνώστες μπορούν μπερδεύοντας τις σελίδες του, να επινοήσουν χιλιάδες ολοκαίνουργια, αστεία, παράξενα και πρωτότυπα επαγγέλματα!

Ένα βιβλίο που στην αγαπημένη ερώτηση «τι θα γίνω όταν μεγαλώσω» δεν δίνει απαντήσεις για να διαλέξεις, αλλά επιδιώκει κάτι ακόμη πιο επίκαιρο: να σε μάθει να παίζεις, να πειραματίζεσαι, να ανακαλύπτεις, να επινοείς και –το πιο σημαντικό- να πιστεύεις ότι το μέλλον είναι δικό σου και μπορείς στ’ αλήθεια να το κάνεις ό,τι σκεφτείς, όσο τρελό ή αδύνατο κι αν φαίνεται!

Για επιπλέον πληροφορίες γύρω από το βιβλίο, μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα στο Facebook αλλά και να δείτε ένα ωραίο βίντεο που φτιάξαμε!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 5 ετών
Α' Έκδοση: 2014
Σελίδες: 66
ISBN: 978-960-572-041-4
Αντώνης Παπαθεοδούλου

Αντώνης Παπαθεοδούλου

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε κινούμενο σχέδιο και εργάζεται στη διαφήμιση. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. Το βιβλίο του “Οι καλοί κι οι κακοί πειρατές" τιμήθηκε με... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Μυρτώ Δεληβοριά

Μυρτώ Δεληβοριά

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Έχει παρουσιάσει τρεις ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και έχει λάβει μέρος σε επτά ομαδικές. Ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση. Το 2006 τιμήθηκε με το βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και το... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο