Πιτσιμπουίνοι: Έκρηξη στο Πιτσιτούμπο
Ευτυχία Γιαννάκη, Σοφία Τουλιάτου
Πιτσιμπουίνοι: Έκρηξη στο Πιτσιτούμπο

Ευτυχία Γιαννάκη, Σοφία Τουλιάτου

Πιτσιμπουίνοι: Έκρηξη στο Πιτσιτούμπο

€12,51 €13,90

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο.

Την ώρα της ζωγραφικής, πιτσιλιές αρχίζουν να σκάνε πάνω στα Πιτσιμπουίνια, ενώ το μεγάλο ηφαίστειο του νησιού, το Πιτσιτούμπο, βρυχάται. Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο μυστήριο των χρωμάτων. Οι πιτσιλιές γίνονται τεράστιες και καλύπτουν σιγά σιγά τα σπίτια και την πλατεία του χωριού, ενώ ο ένοχος παραμένει άφαντος.

Σύντομα, τα Πιτσιμπουίνια θα διαπιστώσουν ότι για να λύσουν το μυστήριο δεν αρκεί να επιστρατεύσουν όλο το θάρρος τους, που τα οδηγεί στην καρδιά του ηφαιστείου, αλλά χρειάζεται να βουτήξουν για τα καλά τα πτερύγιά τους στο χρώμα.

Μια υπέροχη ιστορία που έρχεται να προστεθεί στα τρία πρώτα συναρπαστικά βιβλία της σειράς: Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο (2019), Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου (2019) & Το μεγάλο Πιτς Πάρτι (2020).

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά: Πιτσιμπουίνοι
Ηλικία: από 3 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 07/02/2022

Σελίδες: 36
Διαστάσεις: 22 x 22 εκ.
ISBN: 978-960-572-457-3 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Ευτυχία Γιαννάκη

Ευτυχία Γιαννάκη

Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία, επικοινωνία και εργάστηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια συντονίζει εργαστήρια δημιουργικής γραφής.

Έχει εκδώσει, με ψευδώ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Σοφία Τουλιάτου

Σοφία Τουλιάτου

Η Σοφία Τουλιάτου αποφοίτησε από το τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας. Δουλεύει ως εικονογράφος κυρίως παιδικών βιβλίων, και έχει διακριθεί με επαίνους και βραβεία (Περιοδικό κόμικς «9» της Ελευθεροτυπίας, Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, Ελληνικ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο