Οικογένεια Άντερσον
Αλέκος Παπαδάτος, Ευλαμπία Τσιρέλη
Οικογένεια Άντερσον

Αλέκος Παπαδάτος, Ευλαμπία Τσιρέλη

Οικογένεια Άντερσον

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα παιδικό βιβλίο με πολύ μυστήριο ετοιμάζουν η αγαπημένη συγγραφέας και ο δημοφιλής σκιτσογράφος Αλέκος Παπαδάτος. Μας συστήνουν την οικογένεια Άντερσον, που έχει κληρονομήσει μια πανέμορφη έπαυλη στη Σκωτία, όπου και μετακομίζουν.

Διάφορα παράξενα γεγονότα θα τους οδηγήσουν σε μία και μοναδική εξήγηση: Η έπαυλη είναι στοιχειωμένη! Σύντομα όμως θα αντιληφθούν ότι η έπαυλη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Μια τρυφερή οικογενειακή περιπέτεια μυστηρίου, όπου προβάλλονται αξίες όπως η φιλία, η αποδοχή, η αυτοθυσία, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 9 ετών
Α' Έκδοση: 2024
Σελίδες: 264
Διαστάσεις: 14 x 21,3 εκ.
ISBN: 978-960-572-666-9
Αλέκος Παπαδάτος

Αλέκος Παπαδάτος

Ο Αλέκος Παπαδάτος έχει εργαστεί ως animator, σκηνοθέτης και δημιουργός storyboard, σχεδιάζοντας πα­ράλληλα εξώφυλλα για βιβλία και περιοδικά. Στο Logicomix δούλεψε επί πέντε συναπτά χρόνια. Ζει στην Αθήνα.

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Ευλαμπία Τσιρέλη

Ευλαμπία Τσιρέλη

H Ευλαμπία Τσιρέλη είναι εκπαιδευτικός, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη Βίβλο και τη θρησκειολογία. Εκτός από λογοτεχνία και παιδικά βιβλία, γράφει επιστημονικές μελέτες που συνδυάζουν τη θεολογία με τη λογοτεχνία και τον μύθο. Διδάσ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο