Γέφυρες συνεργασίας
Αλέξανδρος Κωστόπουλος
Γέφυρες συνεργασίας

Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Γέφυρες συνεργασίας

Σχέδιο Μάρσαλ και Ελλάδα
€11,70 €13,00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε μια εποχή συνεχών και πολυδιάστατων εξελίξεων, όπως η σημερινή, καθίστανται αναγκαίες οι συλλογικά επωφελείς διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και οι σύγχρονες πολιτικές με κοινωνική ευθύνη. Το βιβλίο αυτό εξετάζει το Σχέδιο Μάρσαλ με σκοπό να αντλήσουμε γόνιμα στοιχεία από το παρελθόν, που θα μας θωρακίσουν ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε τις μελλοντικές προοπτικές.

«Αξίζει εμείς οι Έλληνες να θυμόμαστε τα πραγματικά περιστατικά εκείνης της περιόδου. Μιας περιόδου κρίσιμης για την εθνική μας πορεία. Παίχτηκε τότε η τύχη του ελληνισμού, και σωθήκαμε όταν είχαμε φτάσει κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού».
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

«We remain committed to our common goal of promoting global freedom, democracy, and the rule of law – the values at the very core of the relationship between the United States and the European Union».
Geoffrey R. Pyatt, U.S. Ambassador to Greece

Η παρούσα έκδοση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΕΥ, της Cisco και της Lockheed Martin, υπό την αιγίδα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Οικονομία & Πολιτική
Α' Έκδοση: 2017
Πρόκειται για αναθεωρημένη έκδοση που πρωτοκυκλοφόρησε το 2008

Επιστημονική επιμέλεια:
Μάριος Ευρυβιάδης
Τυπογραφική επιμέλεια:
Μαρία Συμεωνίδου
Σχεδιασμός εξωφύλλου:
Δημήτρης Ρεκουνιώτης

Σελίδες: 128
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
ISBN: 978-960-572-192-3 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στρατηγικής και επικοινωνίας Foresight. Έχει συνεργαστεί με ιδιώτες και οργανισμούς από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ελ... Περισσότερα