Ο Σκάνταρ και ο Κλέφτης του Μονόκερου
A.F. Steadman
Ο Σκάνταρ και ο Κλέφτης του Μονόκερου

A.F. Steadman

Ο Σκάνταρ και ο Κλέφτης του Μονόκερου

€14,94 €16,60

Σαν το μάτι σκοτεινής καταιγίδας, έτσι στροβιλιζόταν ο μαύρος καπνός γύρω από τους τρομερούς μονόκερους, βροντές αντηχούσαν στο διάβα τους και κάτω στη γη έσκαγαν κεραυνοί. Πετάξτε ψηλά σ’ έναν κόσμο με ήρωες και μονόκερους… όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Το μόνο που ήθελε στη ζωή του ο Σκάνταρ Σμιθ ήταν να γίνει αναβάτης μονόκερου. Να γίνει ένας από τους λίγους και εκλεκτούς που έχουν την τύχη να εκκολάψουν μονόκερο και να δεθούν μαζί του για πάντα· ονειρευόταν να εκπαιδευτούν μαζί, να δοξαστούν στους αγώνες. Να γίνει ήρωας.

Αλλά ενώ το όνειρο του Σκάνταρ μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα, όλα παίρνουν μια απίστευτα επικίνδυνη τροπή. Ένας εχθρός, μυστηριώδης και απρόβλεπτος, έχει κλέψει τον πιο ισχυρό μονόκερο του Νησιού. Και καθώς η απειλή ολοένα μεγαλώνει, ο Σκάνταρ ανακαλύπτει ένα μυστικό ικανό να διαλύσει τον κόσμο του για πάντα.

Απρόσμενοι ήρωες, στοιχειακή μαγεία, εναέριες μάχες, αρχαία μυστικά, συναρπαστικοί αγώνες και άγριοι μονόκεροι: ετοιμαστείτε για τη νέα επική σειρά περιπέτειας που ξεκινά και θα σας απογειώσει.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 9 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 28/04/2022
Μετάφραση: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου
Σελίδες: 464
Διαστάσεις: 13,3 x 20,5 εκ.
ISBN: 978-960-572-478-8 Διαβάστε ένα απόσπασμα
A.F. Steadman

A.F. Steadman

Η συγγραφέας μεγάλωσε στο Κεντ, κοντά στη φύση, όπου συχνά χανόταν σε κόσμους της φαντασίας της σκαρώνοντας ιστορίες στα τετράδιά της. Πριν αφοσιωθεί στο γράψιμο, εργαζόταν ως νομικός, ώσπου κατάλαβε ότι η μαγεία στον κόσμο δεν ήταν καθόλου, μα κα... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο