Από την Πέμπτη 13 έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου δεν θα εκτελούνται παραγγελίες μέσω του e-shop, λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Πιτσιμπουίνοι: Το μεγάλο Πιτς Πάρτι
Ευτυχία Γιαννάκη, Σοφία Τουλιάτου
Πιτσιμπουίνοι: Το μεγάλο Πιτς Πάρτι

Ευτυχία Γιαννάκη, Σοφία Τουλιάτου

Πιτσιμπουίνοι: Το μεγάλο Πιτς Πάρτι

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο.

Είναι παραμονή του Μεγάλου Πιτς Πάρτι. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι Πιτσιμπουίνοι μαζεύονται στη μεγαλύτερη παραλία του νησιού για να υποδεχτούν τις νέες μαμάδες που λείπουν για ψάρεμα δύο ολόκληρους μήνες. είναι η πιο χαρούμενη μέρα στο νησί, αφού τα νεογέννητα πιτσιμπουίνια σκάνε μύτη απ΄ τα πιτσαβγά τους.

Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού πετιέται απ’ το κρεβάτι του από έναν δυνατό θόρυβο. Το σπασμένο τζάμι στο σπίτι της καλύτερής του φίλης, της Αντελί κι ένα μυστήριο σημείωμα πάνω σε μια καρύδα, θα τους οδηγήσουν σε μια νυχτερινή παρακολούθηση γεμάτη εκπλήξεις. Σύντομα, τα Πιτσμπουίνια θα διαπιστώσουν ότι για να λύσουν το μυστήριο δεν αρκεί απλά να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά.

Μια υπέροχη ιστορία που έρχεται να προστεθεί μετά τα δύο πρώτα συναρπαστικά βιβλία της σειράς: Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο & Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά: Πιτσιμπουίνοι
Ηλικία: από 3 ετών
Α' Έκδοση: 2020
Σελίδες: 36
Διαστάσεις: 22 x 22 εκ.
ISBN: 978-960-572-357-6
Ευτυχία Γιαννάκη

Ευτυχία Γιαννάκη

Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Έχει εκδώσει, με ψευδώνυμο, το μυθιστόρημα Χάρντκορ (Ωκεανίδ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο
Σοφία Τουλιάτου

Σοφία Τουλιάτου

Η Σοφία Τουλιάτου αποφοίτησε από το τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας. Δουλεύει ως εικονογράφος κυρίως παιδικών βιβλίων, και έχει διακριθεί με επαίνους και βραβεία (Περιοδικό κόμικς «9» της Ελευθεροτυπίας, Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, Ελληνικ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο