Σας ενημερώνουμε ότι ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών λόγω αδυναμίας των courier να τις παραλάβουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Λόγος και Πράξις στην Ψυχανάλυση
Άννα Ποταμιάνου
Λόγος και Πράξις στην Ψυχανάλυση

Άννα Ποταμιάνου

Λόγος και Πράξις στην Ψυχανάλυση

€11,70 €13,00

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Από τις Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο της Άννας Ποταμιάνου Λόγος και πράξις στην ψυχανάλυση, το ενδέκατο βιβλίο στην ψυχαναλυτική σειρά των εκδόσεων Ίκαρος που διευθύνει ο ψυχίατρος Αθανάσιος Αλεξανδρίδης.

Τα κείμενα που παρουσιάζονται στο βιβλίο αυτό σηματοδοτούν ένα κύκλο ζωής. Η Άννα Ποταμιάνου καταθέτει την προσωπική της εμπειρία και κατανόηση της ψυχαναλυτικής σκέψης. Ερευνά τη δυσκολία και τη σημασία της ψυχανάλυσης μέσα και έξω από τους χώρους των ψυχαναλυτών καθώς, όπως γράφει η ίδια στον πρόλογο του βιβλίου «…το πώς λειτουργούν, το τι πιστεύουν και το πώς δρουν τα άτομα, καθορίζει εν πολλοίς το κοινό γίγνεσθαι».

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ψυχανάλυση
Α' Έκδοση: 2012
Επιμέλεια: Δημοσθένης Κερασίδης
Σελίδες: 184
Διαστάσεις: 20,5 x 14
ISBN: 978-960-9527-55-2 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Άννα Ποταμιάνου

Άννα Ποταμιάνου

Η Άννα Ποταμιάνου είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφίας και Fellow του Διεθνούς Συμβουλίου Ψυχολόγων. Το κλινικό και θεωρητικό έργο της καλύπτει πολλούς τομείς της ψυχανάλυσης με ιδιαίτερη αιχμή στα θέματα των οριακών και των ψυχοσωματικών οργανώσεων, του... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο