Αλφαβητάρι δεινοσαύρων
Αναστασία Μπαλάσκα, Stilos
Αλφαβητάρι δεινοσαύρων

Αναστασία Μπαλάσκα, Stilos

Αλφαβητάρι δεινοσαύρων

€12,96 €14,40

Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει ΔΩΡΟ και μια ΑΦΙΣΑ αλφαβητάρι!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν δεινόσαυροι για κάθε γράμμα της αλφαβήτου, όπως ο Ελαφρόσαυρος ή ο Ραβδόδοντας; Η Αναστασία Μπαλάσκα δημιουργεί ένα πρωτότυπο αλφαβητάρι με ήρωες τους αγαπημένους δεινόσαυρους των παιδιών.

Δίπλα σε κάθε γράμμα της αλφαβήτου, παρουσιάζεται και ένας νέος δεινόσαυρος, καθώς και βασικές πληροφορίες για αυτόν, γραμμένες έμμετρα. Οι στίχοι περιγράφουν με τρόπο χαριτωμένο τα βασικά χαρακτηριστικά των δεινοσαύρων, και οι εικόνες του Γιάννη Στύλου συμπληρώνουν το βιβλίο, δίνοντάς του ζωντάνια και κάνοντάς το ακόμη πιο ελκυστικό.

Ένα βιβλίο που εισάγει τους μικρούς αναγνώστες στον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων ενθαρρύνοντάς τους να εξερευνήσουν δημιουργικά κάθε γράμμα της αλφαβήτου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά: Βιβλία Γνώσεων
Ηλικία: από 5 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 14/11/2022

Σελίδες: 56
Διαστάσεις: 26 x 24 εκ.
ISBN: 978-960-572-535-8 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Αναστασία Μπαλάσκα

Αναστασία Μπαλάσκα

Η Αναστασία Μπαλάσκα γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Ελλάδας, όπου ήταν το μοναδικό κορίτσι. Στην προσπάθειά της να νικήσει τη μοναξιά, ανακάλυψε τον κόσμο των παραμυθιών. Έτσι από πολύ μικρή έμαθε να χρησιμοποιεί τη φαντασία της και να φτιάχνει ... Περισσότερα

 Stilos

Stilos

O Stilos σχεδιάζει σχεδόν τα πάντα: από βιβλία, αφίσες, μέχρι mobile apps. Συλλέγει κόμικς, εικονογραφημένα βιβλία και παλιά Viewmasters. Ξεκίνησε την πορεία του στην εικονογράφηση (ως μαθητευόμενος μάγος) σε ένα ατελιέ παραγωγής καρτούν, στο στού... Περισσότερα