Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου ταξιδεύει στην Κύπρο.

Αρχείο εκδηλώσεων Σεπτέμβριος 24, 2019

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου, συγγραφέας των παραμυθιών Απέναντι, Ανάποδα και Αντάμα (εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή), αλλά και του βιβλίου για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας Σιλουανή (εικονογράφηση: Ντανιέλα Σταματιάδη) θα επισκεφτεί την Κύπρο από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου για να γνωρίσει όλους τους μικρούς του αναγνώστες!

Θοδωρής Παπαϊωάννου

Την Τετάρτη (2/10), την Πέμπτη (3/10) και την Παρασκευή (4/10) ο βραβευμένος συγγραφέας θα επισκεφτεί σχολεία, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία στη Λάρνακα με τα βιβλία του Αντάμα και Σιλουανή.

Το Σάββατο (5/10) θα συμμετέχει στο σεμινάριο του τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου «Πες το μ’ ένα παραμύθι», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού.

Ενώ, το πρωί της Κυριακής (6/10), θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας παρουσιάζοντας στην Παιδική Σκηνή του φεστιβάλ το παραμύθι του Αντάμα σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Περιδιάβαση (Πάρκο Ακρόπολης - Πεντέλης 33, Στρόβολος 2013).

 

ΑντάμαΣιλουανή

Το πρωί της Δευτέρας (7/10) ο Θοδωρής Παπαϊωάννου θα επισκεφτεί τοπικά δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στη Λάρνακα με αφορμή το παραμύθι του Αντάμα, το οποίο θα παρουσιάσει και στις 17:00 σε ανοικτή εκδήλωση στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πάργα στη Λάρνακα (Στρ. Τιμάγια 9, Λάρνακα 6051).

Το πρωί της επόμενης ημέρας (Τρίτη 8/10) θα επισκεφτεί δύο ακόμη δημοτικά σχολεία στην περιοχή της Λάρνακας, πριν αναχωρήσει για την επιστροφή του στην Ελλάδα!

Έτικέττες:
Θοδωρής Παπαϊωάννου