Βοήθεια

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για παραγγελίες άνω των €30,00 η αποστολή γινεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μέχρι €29,99 το κόστος αποστολής είναι €3,50 για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρία ACS Courier και οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης είναι:

Αττική και χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Νησιωτικοί προορισμοί: 2-4 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες ημέρες

Παραδόσεις γίνονται τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις ημέρες αργίας και Σαββατοκύριακα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με τα ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής, βάση του τιμοκαταλόγου χρεώσεων των ΕΛΤΑ:

  εώς €50,00 από €50,00
έως €200,00
από €201,00
και πάνω
Κύπρος €15 €20 €20
Βαλκανικές χώρες €25 €35 20% της αξίας αγοράς
Ευρωπαική Ένωση, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία €25 €35 25% της αξίας αγοράς
Υπόλοιπη Ευρώπη €25 €40 25% της αξίας αγοράς
Υπόλοιπος κόσμος €25 €40 50% της αξίας αγοράς

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή τους και οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τους χρόνους των ΕΛΤΑ αλλά και των ταχυδρομείων της εκάστοτε χώρας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Δυνατότητα επιστροφής υπάρχει μόνον, κατόπιν συνεννόησης, στην περίπτωση που το βιβλίο είναι κακέκτυπο (ελαττωματικό), και σε αυτήν την περίπτωση αντικαθίσταται. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαραίνουν τις Εκδόσεις Ίκαρος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση: Βουλής 4, 105 62, Αθήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τέσσερις τρόπους: με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, μέσω Paypal, με τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή μετρητοίς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες στο μήνυμα επιβεβαιώσης της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες στο εξωτερικό αποστέλλονται μόνο με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή Paypal. Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD και EUROLINE. Για την αποστολή στην Ελλάδα με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται. Η διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας πραγματοποιείται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank EFG, ενώ στην περίπτωση που επιλέξετε το Paypal, δεν δίνετε τα στοιχεία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί είτε άμεσα είτε μέχρι και 7 ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, τα χρήματά σας θα επιστραφούν το αργότερο εντός 15 ημερών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Εκδόσεις Ίκαρος διαθέτουν τίτλους σε ψηφιακή μορφή (eBooks) και η διαθεσιμότητά τους σημαίνεται στην σελίδα κάθε βιβλίου. Τα eBooks διατίθενται στο πρότυπο ePUB, το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για ψηφιακές εκδόσεις.

ΑΓΟΡΑ
Για να πραγματοποιήσετε αγορά eBook από την ιστοσελίδα μας, ολοκληρώστε την παραγγελία σας ως συνήθως . Κατόπιν θα λάβετε ένα email με τους συνδέσμους των βιβλίων που αγοράσετε ώστε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Τα eBooks που έχετε αγοράσει αποθηκεύονται στο προφίλ σας στην ενότητα «Τα eBooks μου» και μπορείτε να τα κατεβάσετε όσες φορές επιθυμείτε.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Για να διαβάσετε τα eBooks στον υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε κάποιο λογισμικό διαχείρισης και ανάγνωσης. Τα παρακάτω λογισμικά διατίθενται δωρεάν και μπορείτε να τα κατεβάσετε από το διαδίκτυο: Adobe Digital Editions, Magic Scroll (web app)

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ (e-reader)
Αν διαθέτετε κάποια συσκευής ηλεκτρονικής ανάγνωσης, ολοκληρώστε την αγορά σας στον υπολογιστή σας και εν συνεχεία ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να μεταφέρετε τα eBooks στην συσκευή σας.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ iBookstore – Google Play
Για αγορά και ανάγνωση eBooks σε συσκευές Apple iOS (iPhone, iPad) και Android πραγματοποιήστε την αγορά σας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής σας και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά τους καταστήματα (iBookstore, Google Play).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.