Βραβεία βιβλίου Public 2017: Δύο βιβλία του Ίκαρου στα καλύτερα της χρονιάς!

Το βράδυ της Τρίτης 23 Μαΐου στο θέατρο Παλλάς, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον χώρο του βιβλίου, η απονομή των βραβείων βιβλίου Public 2017!

Οι αναγνώστες, για 4η συνεχή χρονιά, έδειξαν τις προτιμήσεις τους και ξεχώρισαν τα αγαπημένα τους βιβλία με περισσότερες από 140.000 ψήφους.

Βραβεία Βιβλίου Public 2017

 

Ο Ίκαρος, είχε την χαρά να τιμηθεί με δύο βραβεία:

Στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση, βραβεύτηκε η πιο πρόσφατη ποιητική συλλογή της Κικής Δημουλά Άνω τελεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Κική Δημουλά, για την εξαιρετική συνεργασία, τα κείμενα, τα λόγια της, και την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια.

 

Κική Δημουλά

Βραβεία Βιβλίου Public 2017 Η Κατερίνα Καρύδη παραλαμβάνει από την Ελευθερία Αρβανιτάκη το βραβείο που απονεμήθηκε στην Κική Δημουλά.

Στην κατηγορία Ελληνικό Μυθιστόρημα, βραβεύτηκε το βιβλίο της Ευτυχίας Γιαννάκη Στο πίσω κάθισμα.

Το βιβλίο εγκαινίασε την αστυνομική λογοτεχνία στον Ίκαρο, και την ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη της. Το δεύτερο βιβλίο της, με ήρωα τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, Αλκυονίδες μέρες, είναι ήδη στο τυπογραφείο και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Ευτυχία Γιαννάκη

Βραβεία Βιβλίου Public 2017 Η Ευτυχία Γιαννάκη την στιγμή που παραλαμβάνει το βραβείο της για το Καλύτερο Ελληνικό Μυθιστόρημα.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους αναγνώστες που ξεχώρισαν τα δύο βιβλία και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Βραβεία Βιβλίου Public 2017

 

Τη βραδιά παρουσίασε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, και η Μαρίζα Ρίζου την πλαισίωσε μουσικά με υπέροχα ρετρό ακούσματα. Στο διαγωνιστικό κομμάτι των βραβείων συμμετείχαν συνολικά 160 εκδοτικοί οίκοι, 1.300 συγγραφείς και 2.200 τίτλοι, από τα οποία βραβεύτηκαν συνολικά 13 βιβλία.

 

Ανανεώνουμε το αναγνωστικό ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Έτικέττες: