«Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος;» | Το χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αρχείο εκδηλώσεων Νοέμβριος 28, 2019

Το χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος; παρουσιάστηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ιουλίτα Ηλιοπούλου

Ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Περιπέτειες διασκεδαστικές, με πολλές αιφνίδιες ανατροπές και χιούμορ, είναι οι περιπέτειες του τέταρτου Μάγου των Χριστουγέννων, του Μάγου Αβασάλ, που όλο κάτι του τύχαινε, όλο κάποιον συναντούσε κι όλο καθυστερούσε να φτάσει στη φάτνη, κοντά στο νιογέννητο Χριστό, ώσπου…

Το παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου συνδυάζεται με την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. Τα τραγούδια, που ερμηνεύουν ο Σπύρος Σακκάς και η Δάφνη Πανουργιά συνοδεία πιάνου/keyboards, φλάουτου, βιόλας και κρουστών, εναλλάσσονται με την αφήγηση, ενώ τα έργα του Γιάννη Κόττη που προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της μοναδικής γιορτής των Χριστουγέννων.

Παραμύθι-Αφήγηση: Ιουλίτα Ηλιοπούλου
Μουσική- Τραγούδια: Γιώργος Κουρουπός
Ζωγραφική: Γιάννης Κόττης
Τραγουδούν: Σπύρος Σακκάς, Δάφνη Πανουργιά

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων.

Έτικέττες:
Ιουλίτα Ηλιοπούλου
,
Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος