Η Άλκηστη Χαλικιά, ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Πάρκο Τρίτση

Αρχείο εκδηλώσεων Μάϊος 31, 2022

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, οι εκδόσεις  Ίκαρος σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Άλκηστη Χαλικιά, τον Άγγελο Αγγέλου και την  Έμη Σίνη.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 

Στις 18:00 στην Οθωνική αυλή του Πάρκου Τρίτση η Άλκηστη Χαλικιά θα παρουσιάσει διαδραστικά το βιβλίο της Ένα σχολείο ταρακουνημένο (εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή).

Σ' ένα σχολείο Ταρακουνημένο, τα βιβλία φτιάχνονται από τους αναγνώστες τους! Χρησιμοποιώντας μόνο ένα χαρτί Α4 κατασκευάζουμε μικροσκοπικά βιβλία έξι σελίδων, αξιοποιώντας στο μέγιστο τη φυσική πρώτη ύλη του χαρτιού. Ψαρεύοντας λέξεις από τη λίμνη των ιδεών, γεμίζουμε το βιβλίο μας με τις πιο αστείες ιστορίες.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 χρόνων.

Άλκηστη Χαλικιά

 

Στις 19:00 στην Οθωνική αυλή του Πάρκου Τρίτση ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη θα παρουσιάσουν διαδραστικά το βιβλίο τους Μπιζζζζ (εικονογράφηση: Ντανιέλα Σταματιάδη).

Πώς μοιάζει η τάξη του Θάνου και της Ελένης; Ποιοι είναι οι συμμαθητές τους; Και τι θα συμβεί όταν μια μέρα, εντελώς ξαφνικά… ΜπιζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖιιιιιιιιΖΖΖζζζζζζ… ένας μπάμπουρας τρυπώσει μέσα από το ανοιχτό παράθυρο;

Ελάτε σε μια παιχνιδιάρικη βιβλιοπαρουσίαση κάτω από τα δέντρα, γεμάτη θεατρική αφήγηση, παιχνίδια, ζωγραφιές, μικρές κατασκευές και... ακατάπαυστα, αδιάκοπα και ατελείωτα ΜΠΙιιιιΖΖΖΖ!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 χρόνων.

Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

 

Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση | Σπύρου Μουστακλή 23, Ίλιον 131 22 | Τ. 210 232 3163

 

Έτικέττες:
Άγγελος Αγγέλου
,
Άλκηστη Χαλικιά
,
Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού
,
Έμη Σίνη
,
Ένα σχολείο Ταρακουνημένο
,
Μπιζζζζ
,
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος