Δύο σημαντικές διακρίσεις για το graphic novel «Γρα-Γρου» από τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2018.

Βραβεία- Διακρίσεις Απρίλιος 23, 2018

Το Γρα-Γρου, το ατμοσφαιρικό graphic novel των Τάσου Ζαφειριάδη, Γιάννη Παλαβού, και Θανάση Πέτρου, σε μουσική του Μιχάλη Σιγανίδη ήταν ο μεγάλος νικητής των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς 2018, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία, αυτά του «Καλύτερου Κόμικ» και «Καλύτερου Σεναρίου»!

Γρα-Γρου

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2018 τη μεγαλύτερη γιορτή των comics στην Ελλάδα. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ομάδα «Στενός Κορσές».

Το βιβλίο, που ήδη βρίσκεται στη δεύτερη έκδοση, συνεχίζει να λαμβάνει θερμά σχόλια από αναγνώστες και κριτικούς. Με φόντο το ομώνυμο εστιατόριο, σημείο αναφοράς για τη Βόρεια Ελλάδα για μια ολόκληρη εποχή, το Γρα-Γρου φιλοτεχνεί μια γοητευτική πινακοθήκη χαρακτήρων λίγο πριν ο καθένας τους διαλέξει το «μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι». Στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται πρωτότυπη μουσική που συνέθεσε ο Μιχάλης Σιγανίδης, -διαθέσιμη μέσω σκαναρίσματος QR code.

Ευχαριστούμε πολύ τους δημιουργούς του Γρα-Γρου που εμπιστεύτηκαν τις εκδόσεις  Ίκαρος για την έκδοσή του και την Ακαδημία που το ξεχώρισε!

Έτικέττες:
Γρα-Γρου