Σας ενημερώνουμε ότι ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών λόγω αδυναμίας των courier να τις παραλάβουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Κουκούτσης & Αβγούλα
Alex Latimer, David Litchfield
Κουκούτσης & Αβγούλα

Alex Latimer, David Litchfield

Κουκούτσης & Αβγούλα

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια υπέροχη εικονογραφημένη ιστορία για τη φιλία και τη διατήρηση των δεσμών της. Οι αληθινοί φίλοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να είναι συνδεδεμένοι όπως ο Κουκούτσης και η Αβγούλα, που αποτελούν το πιο ωραίο παράδειγμα γενναιόδωρης φιλίας:

Ο Κουκούτσης κι η Αβγούλα είναι φίλοι αγαπημένοι.
Μεγαλώνει η φιλία τους, μεγαλώνουν κι αυτοί.
Του Κουκούτση, δηλαδή, μεγαλώνουν οι ρίζες του.
Της Αβγούλας τα φτερά της και βιάζεται να τ’ ανοίξει.

Όσο κι αν η ζωή τούς τραβάει μακριά τον έναν από τον άλλον, οι πραγματικοί φίλοι πάντα βρίσκουν τον δρόμο να συναντηθούν ξανά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 3 ετών
Α' Έκδοση: 2021
Μετάφραση: Άγγελος Αγγελίδης, Μαρία Αγγελίδου
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 25 x 27,5 εκ.
ISBN: 978-960-572-375-0 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Alex Latimer

Alex Latimer

O Alex Latimer είναι βραβευμένος συγγραφέας και εικονογράφος βιβλίων για παιδιά. Ζει στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, κοντά στα σύνορα ενός εθνικού πάρκου. Όταν δεν γράφει ή σχεδιάζει περνάει τον ελεύθερο χρόνο του απομακρύνοντας μπαμπουίνους α... Περισσότερα

David Litchfield

David Litchfield

O David Litchfield ξεκίνησε να ζωγραφίζει από πολύ μικρός, δημιουργώντας κόμικ για τα αδέρφια του, εμπνευσμένα από τις ιστορίες των Star Wars αλλά και του Indiana Jones. Έκτοτε, οι δημιουργίες του David έχουν εμφανιστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, β... Περισσότερα