Το graphic novel «Ο Συλλέκτης» του Soloúp αποσπά 4 υποψηφιότητες από τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2019.

Βραβεία- Διακρίσεις Απρίλιος 9, 2019

Η Ακαδημία των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες των Βραβείων της φετινής διοργάνωσης, και το βιβλίο Ο Συλλέκτης: έξι διηγήματα για έναν κακό λύκο του Soloúp, απέσπασε 4 υποψηφιότητες: Καλύτερου Κόμικ, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερου Εξωφύλλου και Καλύτερης Καλλιτεχνικής Επιμέλειας!

«Ο Συλλέκτης», μια σύγχρονη ιστορία σαν κακό παραμύθι, μιλάει για την αποξένωση των παιδιών από τους γονείς τους μετά από ένα διαζύγιο. Μια ιστορία, ωστόσο, που κρατάει ζωντανή την ελπίδα της επαναπροσέγγισης.

Ο Συλλέκτης

Το βιβλίο βρίσκεται στη δεύτερη έκδοση, και συνεχίζει να λαμβάνει θερμά σχόλια από αναγνώστες και κριτικούς. Η ομώνυμη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη στις αρχές της χρονιάς με αφορμή την έκδοση υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη. Η έκθεση περιλάμβανε πρωτότυπο υλικό από το βιβλίο, και παράλληλα διοργανώθηκαν δύο ημερίδες με θέμα τα Graphic novel, και τη Γονική αποξένωση αντίστοιχα, καθώς και μια συναυλία.

Η απονομή για τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 20:00 στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31, Κολωνάκι). Όλη η ελληνική σκηνή των κόμικς και πλήθος κοινού θα παραστούν για να μάθουν ποιοι είναι οι φετινοί νικητές των μοναδικών βραβείων για τα κόμικς στην Ελλάδα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός και stand-up comedian Ζήσης Ρούμπος.

Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο του Soloúp εδώ.

Έτικέττες:
Soloúp
,
Ο Συλλέκτης