Η Ευτυχία Γιαννάκη στο Booktalks.

Αρχείο εκδηλώσεων Οκτώβριος 3, 2016

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 19:30, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks, παρουσίασαν το αστυνομικό μυθιστορήμα της Ευτυχίας Γιαννάκη Στο πίσω κάθισμα.

Για το βιβλίο μίλησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και η συγγραφέας.

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Τάσος Δαρδαγάνης.

Βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks | Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο, 175 61 | Τ. 21 0980 2520

Event για την εκδήλωση στο facebook θα βρείτε εδώ.

 Ευτυχία Γιαννάκη

 

Ευτυχία Γιαννάκη

Ευτυχία Γιαννάκη

Το βιβλίο

Ένας σκηνοθέτης βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο υπόγειο του Θεάτρου Πλάκας. Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και οι συνεργάτες του θα κληθούν να διαλευκάνουν μια υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι θα χρειαστεί να αναζητήσουν τα αίτια της δολοφονίας στο σκοτεινό παρελθόν του σκηνοθέτη, ξετυλίγοντας ένα κουβάρι κοινών μυστικών, συγκάλυψης και βίας στην καρδιά της σημερινής Αθήνας.

Ταυτόχρονα, ο γιος του σαρανταπεντάρη Αστυνόμου συλλαμβάνεται με κατηγορίες που θα τον αναγκάσουν να βουτήξει στο δικό του οικογενειακό παρελθόν. Η πίεση του χρόνου και τα σφραγισμένα στόματα θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά για όσους βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα.

Σε μια κοινωνία όπου όλοι είναι ένοχοι, κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα, μεταξύ αυτών και ο Χάρης Κόκκινος.

Οι ανακρίσεις θα συνθέσουν μια τοιχογραφία των κατοίκων της Αθήνας που πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία που δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε η πόλη και τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι κάτω από τον λαμπρό ήλιο της.

Ευτυχία Γιαννάκη

Η συγγραφέας

Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στο παρελθόν εκδόθηκε με ψευδώνυμο ένα ακόμη μυθιστόρημά της με τον τίτλο Χάρντκορ που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Περισσότερα για την ίδια μπορείτε να δείτε στο www.giannaki.com

Έτικέττες:
βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks
,
Ευτυχία Γιαννάκη
,
Στο πίσω κάθισμα