Διεθνές συνέδριο «Επίσκεψις Κυριάκου Χαραλαμπίδη- Ο ποιητής των ευρέων ελληνικών οριζόντων».

Αρχείο εκδηλώσεων Ιανουάριος 30, 2019

Από την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου μέχρι το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΣΠΕ Αγλαντζιάς Κύπρου (αίθουσα «Διαλεκτική») ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που αφιερώθηκαν ποτέ σε εν ζωή Κύπριο δημιουργό, το πρώτο διεθνές συνέδριο για τον Κυριάκο Χαραλαμπίδη.

Ενδεικτική της διεθνούς καταξίωσης που χαίρει ο Κυριάκος Χαραλαμπίδης είναι η αθρόα συμμετοχή ενός εύρους διακεκριμένων ομιλητών από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» (ΕΛΠΟΛ) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), το Σωματείο Φοιτητών και Αποφοίτων ΕΛΠΟΛ, τον Δήμου Αγλαντζιάς και την Πολιτιστική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου.

Κυριάκος Χαραλαμπίδης

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.ouc.ac.cy/web/guest/other/charalambides-conf

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass του ΑΠΚΥ. Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό τον σύνδεσμο: https://eu1.bbcollab.com/site/external/jwsdetect/meeting.jnlp?sid=2015063&username=&password=M.1C48E00CB545549E7F25393B0B4813

Το 2017 ο Κυριάκος Χαραλαμπίδης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τις εκδόσεις Ίκαρος, με την ποιητική συλλογή Ηλίου και Σελήνης άλως. Ο συγκεντρωτικός τόμος που περιλαμβάνει το σύνολο των έως τώρα ποιητικών συλλογών του βραβευμένου Κύπριου ποιητή, με τον τίτλο Ποιήματα (1961-2017), θα είναι διαθέσιμος στα βιβλιοπωλεία από την προσεχή Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου. 

Έτικέττες:
Κυριάκος Χαραλαμπίδης