Ο Μπεν φτιάχνει έναν πεταλουδόκηπο
Axel Scheffler, Kate Petty
Ο Μπεν φτιάχνει έναν πεταλουδόκηπο

Axel Scheffler, Kate Petty

Ο Μπεν φτιάχνει έναν πεταλουδόκηπο

€11,61 €12,90

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια νέα ιστορία στην αγαπημένη σειρά που εξηγεί με απλά λόγια στους πολύ μικρούς αναγνώστες πώς αναπτύσσονται τα φυτά, παρακινώντας τους να φυτέψουν τα δικά τους.

Αυτό το υπέροχο βιβλίο αφηγείται την ιστορία του Μπεν, της μικρής αρκούδας που θέλει να φτιάξει ένα πεταλουδόκηπο. Μαζί με τον Μπεν και τους φίλους του, το Σκουλήκι και την Πασχαλίτσα, οι λιλιπούτειοι αναγνώστες θα ανακαλύψουν πώς μεγαλώνουν τα φυτά αλλά μαζί τους και οι πεταλούδες.

Τα παραθυράκια που υπάρχουν στις σελίδες του βιβλίου, αποκαλύπτουν τι συμβαίνει κάτω από τα φύλλα των φυτών αλλά και στο έδαφος, όσο περιμένουμε να αναπτυχθούν οι πεταλούδες και τα φυτά!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Ηλικία: από 3 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 19/03/2024
Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος
Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 25 x 25 εκ.
ISBN: 978-960-572-605-8 Διαβάστε ένα απόσπασμα
Axel Scheffler

Axel Scheffler

Ο Άξελ Σέφλερ γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας. Αν και ήταν καλός στην ζωγραφική, δεν είχε φανταστεί ποτέ μια καριέρα στην εικονογράφηση μέχρι που κέρδισε μια μωβ λούτρινη αγελαδίτσα σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής.

Το 1982 μετακόμισε στην Αγ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο

Kate Petty

Η Kate Petty ήταν υπεύθυνη παιδικών εκδόσεων και εξαιρετική συγγραφέας παιδικών βιβλίων (νεανικών μυθιστορημάτων, προσχολικών βιβλίων και βιβλίων pop-up). Είχε μια εξαιρετική ικανότητα να δημιουργεί χαρακτήρες και ταυτόχρονα να απλοποιεί δυσνόητες... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο