Σκεφτήκατε ποτέ τι κοινό έχουν όλοι οι ήρωες που αγαπάτε;

Παιδικό βιβλίο Δεκέμβριος 22, 2016

Λίγο πριν τις γιορτινές μέρες, έχουμε να σας διηγηθούμε μια πρωτότυπη ιστορία για τον μικρό Ίκαρο, γεμάτη από τα βιβλία που αγαπήσαμε τη φετινή χρονιά! Ανοίξτε τον γιορτινό φάκελο τώρα!

ΜΙα φορά κι έναν καιρό...

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο μικρός Ίκαρος. «Πως μ’ αρέσει να χρωμάτιζω κάρτες και φακέλους» μονολογούσε καθώς ετοίμαζε το δώρο για τη φίλη του. Θα της πήγαινε το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες. Ξαφνικά άκουσε το ρολόι του σαλονιού να κάνει ένα επίμονο Τικ-Τακ

«Οχ! Έχω αργήσει να πάω στη φίλη μας τη Ρόζη και το πάρτι έκπληξη!», σκέφτηκε. «Πρέπει να ξεκινήσω τώρα! Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το σπίτι».

Μια φορά κι έναν καιρό...

Καθώς πήγαινε, σκέφτηκε να καλέσει κι άλλους φίλους του αλλά ανακάλυψε πως ο Κουκου Βάου κάνει αποκριάτικο πάρτι, η αγαπημένη του Τσίου Τσίου ψάχνει τον λαγό του Πάσχα, και ο Τικ και η Τέλα και ο καινούργιος φίλος τους είχαν κάνει άλλα σχέδια.

Λίγο πριν φθάσει βρήκε και τον Ξυλαράκη. «Θες να έρθεις μαζί μου;», τον ρώτησε ο μικρός Ίκαρος. «Ψάχνω όλη μέρα τον δρόμο για το σπίτι μου και δεν μπορώ», του είπε εκείνος. «Εγώ θα πάω όμως», σκέφτηκε. «Η Ρόζη με περιμένει!»

Φθάνει, και τι να δει: Ήταν όλοι οι φίλοι του εκεί και το πάρτι έκπληξη ήταν τελικά για εκείνον! Έτσι, οι φίλοι στον λόφο, έπαιξαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν. Ήταν εκεί ακόμη και ο Καρυοθραύστης, τι χαρά!

Μια φορά κι έναν καιρό...

Γνωρίζουμε καλά ότι οι αυθεντικές ιστορίες, μας εμπνέουν και μας ανοίγουν νέους κόσμους, η ανακάλυψη των οποίων μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση!

Η ομάδα του Ίκαρου σάς εύχεται χρόνια πολλά και το 2017 να είναι πλασμένο από τις αυθεντικές ιστορίες που αγαπάτε.

Έτικέττες:
Μια φορά κι έναν καιρό...