Οι εκδόσεις Ίκαρος στην 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 2017

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες της και φέτος, και υποδέχεται την 14η διοργάνωσή της παρουσία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από τις 11 έως τις 14 Μαΐου, στον χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 

Η φετινή διοργάνωση έχει ως κεντρικό θεματικό αφιέρωμα τον Ευρωπαϊκό Νότο στη λογοτεχνία, στην κουλτούρα, στην ιστορία και στην πολιτική. Με περισσότερες από 400 εκδηλώσεις, το πολιτιστικό πρόγραμμα της έκθεσης είναι πιο πλούσιο και ενδιαφέρον από κάθε άλλη διοργάνωση!

Οι εκδόσεις Ίκαρος συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου με δύο εκδηλώσεις:

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 19:00 (Αίθουσα Εξώστης – Περίπτερο 15) θα παρουσιαστεί η πεντάγλωσση έκδοση «Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!» του Οδυσσέα Ελύτη με τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο Γιώργος Κουρουπός, καθώς και η καθηγήτρια Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. Αλεξάνδρα Βουτυρά.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος, κριτικός βιβλίων Λαμπρινή Κουζέλη.

 Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

 

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 17:00 (Παιδική γωνιά – Χώρος «Ήλιοι»), ο Αντώνης Παπαθεοδούλου θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο Τικ-Τακ: Ρολόγια, ώρα για μάθημα!, μια ξεκαρδιστική ιστορία για τη σημασία του χρόνου και τη σχέση του δασκάλου με τους μαθητές του.

Η καλύτερη ώρα είναι αυτή που μεγάλοι και μικροί την περνάνε μαζί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο 15 (στάντ 59) της έκθεσης.

Έτικέττες:
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης