Από τις 14 έως και τις 25 Αυγούστου δεν θα εκτελούνται παραγγελίες μέσω του e-shop, λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Ειδική απεσταλμένη
Jean Echenoz
Ειδική απεσταλμένη

Jean Echenoz

Ειδική απεσταλμένη

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όλα ξεκινούν στο γραφείο πληροφοριών της Γαλλίας όπου ο γηραιός στρατηγός Μπουρζό ζητάει από τον έμπιστο συνεργάτη του, Πολ Ομπζά, να τον βοηθήσει να επιλέξει το άτομο που θα ηγηθεί της μυστικής αποστολής που προετοιμάζουν: ένα όμορφο θηλυκό, εύκολα χειραγωγήσιμο.

Η Κονστάνς, μια ελκυστική, ανήσυχη γυναίκα που λιμνάζει σε έναν αποτυχημένο γάμο με έναν ξοφλημένο μουσικό της pop, μοιάζει η ιδανική επιλογή.

Οι άνδρες του Ομπζά την απαγάγουν, τη μπλέκουν στα δίχτυα της γαλλικής γραφειοκρατίας και την εκπαιδεύουν για την ειδική αποστολή. Στόχος τους η αποσταθεροποίηση του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ-ουν στη Βόρεια Κορέα.

Από τις όχθες του Σηκουάνα μέχρι την ακτή της Κίτρινης Θάλασσας, κατά μήκος του ποταμού Κρεζ, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την Κονστάνς να εκπληρώσει την αποστολή της.

Απολαυστικά παράξενο και απρόβλεπτο, γεμάτο αναπάντεχες ανατροπές και συμπτώσεις, το μυθιστόρημα του Jean Echenoz είναι σύμφωνα με την L’Express «ένα πολύτιμο διαμάντι, μια απόλαυση για κάθε στιγμή, μια γιορτή της γαλλικής γλώσσας».

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σύγχρονη Ξένη Πεζογραφία
Α' Έκδοση: 2017
Μετάφραση: Αχιλλέας Κυριακίδης
Σχεδιασμός/εικονογράφηση εξωφύλλου: Χρήστος Κούρτογλου
ISBN: 978-960-572-183-1
Jean Echenoz

Jean Echenoz

Γεννήθηκε το 1947 στην Οράγγη της Γαλλίας. Ζει στο Παρίσι. Έχει εκδώσει 15 βιβλία, όλα στις Εκδόσεις Minuit. Tο πρώτο του μυθιστόρημα [Ο Μεσημβρινός του Γκρίνουιτς (1979)] τιμήθηκε με το Βραβείο Fénéon ως το καλύτερο έργο νέου συγγραφέα, και το δε... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο