Το κουτί του Σιλάν
Άλκηστις Χαλικιά, Ντανιέλα Σταματιάδη
Το κουτί του Σιλάν

Άλκηστις Χαλικιά, Ντανιέλα Σταματιάδη

Το κουτί του Σιλάν

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Σιλάν έχει φτάσει στην καινούργια πατρίδα. Κάθε πρωί, φεύγει από την δομή φιλοξενίας και πηγαίνει στο σχολείο έχοντας μαζί του το κουτί του. Περνάει πολύ ωραία εκεί: παίζει με τα άλλα παιδιά, ζωγραφίζει, μαθαίνει μουσική, αλλά δεν αποκαλύπτει στους συμμαθητές του- όσο κι αν εκείνοι επιμένουν- τι έχει μέσα στο κουτί του.

Όταν στο τέλος της ιστορίας, το περιεχόμενό του αποκαλύπτεται, οι φίλοι του Σιλάν, αλλά και οι αναγνώστες του βιβλίου θα νοιώσουν μεγάλη συγκίνηση και θα πάρουν μεγάλη χαρά.

Ένα βιβλίο, από δύο βραβευμένες δημιουργούς- που προσεγγίζει ένα από τα πιο καίρια ζητήματα τον ημερών μας, με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σειρά:
Α' Έκδοση: 2017
ISBN: 978-960-572-156-5
Άλκηστις Χαλικιά

Άλκηστις Χαλικιά

Η Άλκηστις Χαλικιά έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας κι έχει μετεκπαιδευτεί στη Μουσειολογία (Master of Arts with Distinction) στο Essex της Μ. Βρετανίας. Διε... Περισσότερα

Ντανιέλα Σταματιάδη

Ντανιέλα Σταματιάδη

Η Ντανιέλα Σταματιάδη είναι απόφοιτος της Καλών Τεχνών και εργάζεται στην Αθήνα ως ζωγράφος, εικονογράφος και καθηγήτρια εικαστικών μαθημάτων σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων από το 2000 και έχει φιλοτεχνήσει πάνω ... Περισσότερα