Η φωνή στα χέρια της
Ντορίνα Παπαλιού
Η φωνή στα χέρια της

Ντορίνα Παπαλιού

Η φωνή στα χέρια της

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετά το εντυπωσιακό σε κλίμακα και βάθος μυθιστόρημά της Το απαραίτητο φως, η Ντορίνα Παπαλιού επιστρέφει με μια καθηλωτική ιστορία που διερευνά το σαγηνευτικό και ενίοτε σκοτεινό σύμπαν της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στον ανταγωνιστικό χώρο της διεθνούς σκηνής της κλασικής μουσικής, μια ανερχόμενη ελληνίδα σολίστ του βιολιού έρχεται σε σύγκρουση με τους κανόνες της αγοράς. Παλεύει με τα όριά της, ανοιχτές πληγές και αναπάντητα ερωτήματα. Όταν στο απόγειο της καριέρας της λαμβάνει ένα αινιγματικό γράμμα που θα ανατρέψει τις βεβαιότητές της, η εμμονική της σύνδεση με ένα βιολί ιδιαίτερης αξίας, θα την φέρει αντιμέτωπη με τον πραγματικό της εαυτό, με απρόβλεπτες και αναπάντεχες επιπτώσεις για την ίδια.

Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για την αξεδιάλυτη σχέση μουσικής και ζωής, το τίμημα της καλλιτεχνικής ανέλιξης και τους αθέατους κινδύνους που ενέχει η άνευ όρων αφοσίωση στη δημιουργία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ελληνική Πεζογραφία
Α' Έκδοση: 2024
Σελίδες: 448
Διαστάσεις: 13.3 x 20.5 εκ.
ISBN: 978-960-572-673-7
Ντορίνα Παπαλιού

Ντορίνα Παπαλιού

Η Ντορίνα Παπαλιού γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία στο Brown Universtity στις ΗΠΑ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Cambridge University. Το πρώτο της μυθιστόρημα, Γκάτερ (Κέδρος 2007), κέρδισε τ... Περισσότερα

Άλλα βιβλία στον Ίκαρο